Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët
Laps kremoz për buzët

  Laps kremoz për buzët

  Lek 700.00
   PERSHKRIMI

   Laps me teksturë kremoze e cila shkrihet në buzët tuaja.

   Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa problem mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

   Zgjedhja më e mirë për të gjitha vajzat  që duan buzë me ngjyra intensive dhe efekt afatgjatë.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim