Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE

ETEREA TRUPI

Vaj Solar -SOL INVICTUS -ETEREA

Lek 3,500.00 Lek 2,800.00

Gjalp Shea për lëkurën dhe flokët

Lek 2,500.00

Krem Trupi Natyral (me aromë lulesh)-ETEREA

Lek 3,800.00 Lek 3,040.00

Eupraxia - Krem kundër Celulitit

Lek 4,300.00 Lek 3,440.00

Krem për duart

Lek 1,900.00

Krem Trupi Natyral (me aromë frutash)-ETEREA

Lek 3,800.00 Lek 3,040.00

Eupraxia-Vaj kundër Celulitit nga ETEREA

Lek 3,700.00 Lek 2,960.00

Krem Trupi Rigjenerues(Oriental)- ETEREA

Lek 3,800.00 Lek 3,040.00

Tonik-Supreme Gold Body

Lek 3,000.00
Kthehu ne fillim