Blerja nga:

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        THALIA FLOKËT

        Shampo me Hithra dhe Ekstrakt Gështenje

        Lek 800.00

        Vaj për Flokët pa Shpërlarje

        Lek 1,200.00

        Maskë flokësh me Vaj Ulliri dhe Gjalp...

        Lek 1,000.00

        Maskë Flokësh me Vaj Argani dhe Gjalp...

        Lek 1,000.00

        Shampo me Ekstrakt Gruri dhe Mjalti

        Lek 800.00

        Shampo Bimore me Levandë dhe Ekstrakt Sherebele...

        Lek 800.00

        Shampo Kundër Rënies së Fokëve me Dëllinjë...

        Lek 800.00

        Shampo për Flokët me Marshmallow dhe Micellar...

        Lek 800.00
        Kthehu ne fillim