Blerja nga:

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        Thalia  brandi me i ri tek Modastika!

        Thalia

        Krem për Mbrojtje nga Dielli 50-SPF

        Lek 2,200.00

        Shampo me Hithra dhe Ekstrakt Gështenje

        Lek 800.00

        Maskë për Fytyrën me Argjilë dhe Alga...

        Lek 800.00

        Krem Anti-Akne

        Lek 1,500.00

        Krem për Lëkurën me Marshmallow

        Lek 800.00

        Pastrues për Fytyrën me Marshmallow dhe Micellar

        Lek 700.00

        Skrab Trupi me Ekstrakt Shege

        Lek 550.00

        Vaj për Flokët pa Shpërlarje

        Lek 1,200.00
        Kthehu ne fillim