Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE

SKINCARE

BIOSNAIL Krem antiage për lëkurë mikse dhe të yndyrshme me 75% sekrecion kërmilli

Lek 4,400.00 Lek 3,950.00

BIOSNAIL Larës Fytyre

Lek 2,400.00 Lek 2,150.00

BIOSNAIL Krem për konturet e syve

Lek 2,800.00 Lek 2,500.00

BIOSNAIL Serum Fytyre anti-age 90% sekrecion Kërmilli

Lek 4,700.00 Lek 4,200.00

BIOSNAIL,Krem antiage dhe hidratues për lëkurë të thatë me 66% sekrecion kërmilli

Lek 4,250.00 Lek 3,850.00

BIOSNAIL Serum Fytyre anti-age 85% Sekrecion Kërmilli

Lek 5,950.00 Lek 5,350.00

Precious - Serum me gjethe floriri

Lek 6,200.00

BIOSNAIL, Krem fytyre anti-age, 70% sekrecion kërmilli.

Lek 5,100.00 Lek 4,600.00

Supreme Gold Face

Lek 5,000.00 Lek 4,250.00
Kthehu ne fillim