Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge
Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge
Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge
Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge
Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge
Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge

  Fondatinë HD PRO GIZZENE+Sponge

  Lek 1,290.00 Lek 2,190.00
   PERSHKRIMI
   Fondatinë Gizzene siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
   Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 
   Sponge Profesional Dhuratë për përhapjen e makeup-it
   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim