Set Me Aloe Vera Për Kujdesin Ndaj Lëkurës

  Set Me Aloe Vera Për Kujdesin Ndaj Lëkurës

  Lek 1,550.00
   PERSHKRIMI

   Krem Duarsh Riparues dhe Hidratues me  Aloe Vera 50%  

    Xheli Rigjenerues dhe Hidratues për trupin me Aloe Vera 90%  

   Sapuni Natyral Rigjenerues dhe Hidratues Aloe Vera 50%  

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim