Blerja nga:

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        PHITOFILOS FLOKË

        Maskë Rigjeneruese për Flokë të Dëmtuar me...

        Lek 1,600.00

        Skrab Pastrues i Skalpit për Flokët me...

        Lek 1,500.00

        Shampo Përforcuese me Mel

        Lek 1,200.00

        Shampo për Flokë të Yndyrshëm me Rrodhe

        Lek 1,200.00

        Maskë Pastruese

        Lek 1,100.00

        Balsam Rigjenerues me Proteina dhe Vaj Orizi

        Lek 1,100.00

        Balsam me Efekt Shkëlqimi me Proteina Quinoa

        Lek 1,100.00

        Kristalin me farë liri

        Lek 1,200.00
        Kthehu ne fillim