Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Sponge për makeup-IDUN Minerals

Sponge për makeup-IDUN Minerals

Lek 1,500.00
  PERSHKRIMI
  Sponge për aplikimin e fondatinës të lëngshme dhe korrektorit, mund ta përdorni të thatë ose të lagur.

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim