Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Rimel Magna -IDUN Minerals

Rimel Magna -IDUN Minerals

Lek 3,700.00
  PERSHKRIMI

  -Volum i menjëhershëm

  -100% vegan

  -Rezultati :Qerpikë me formë dhe të ndarë në mënyrë perfekte

  -Fituesi i cmimit "Rimeli  më i mirë" në konkursin  Suedez" Beauty Awards 2018"  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim