Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals
Laps për vetullat -IDUN Minerals

Laps për vetullat -IDUN Minerals

Lek 2,200.00
  PERSHKRIMI
  Lapsat e vetullave  të IDUN Minerals u  japin ngjyrë të këndshme vetullave , lehtësi në  përshtatje ngjyrash  dhe  një formulë minerale ultra të pastër.Furça e integruar e vetullave  është  fleksibël për të krijuar pamje krejt natyrale.

  Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe përdoruese të lenteve.
  Përmbajtja: 1.2 g / 0.04 oz.S

  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim