Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Eyeliner - IDUN Minerals
Eyeliner - IDUN Minerals
Eyeliner - IDUN Minerals
Eyeliner - IDUN Minerals

Eyeliner - IDUN Minerals

Lek 2,300.00
  PERSHKRIMI

  Eyelineri me minerale nga IDUN Minerals  vjen në tre formula ultra të pastra të mineraleve. Lapsi jonë Kohl rrëshket  lehtësisht në aplikim dhe qëndron gjatë gjithë ditës  pa u zbehur

  Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe  për përdoruese të lenteve.


  Përmbajtja: 0,35 g / Net Wt 0.01 oz.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim