Blerja nga:

PRODUCT TYPE

  COLOR

   SIZE

    Group

     PRICE

      VENDOR

       TAGS

        THALIA FYTYRË

        Krem Anti-Akne

        Lek 1,500.00

        Krem për Sytë me Perla dhe Peptide...

        Lek 1,600.00

        Larës Për Fytyrë Me Marshmallow

        Lek 800.00

        Krem Anti-Rrudhë për Fytyrën me Perlë dhe...

        Lek 1,800.00

        Toniku Për Fytyrë me Ekstrakt Perle dhe...

        Lek 800.00

        Maskë për Fytyrën me Argjilë dhe Alga...

        Lek 800.00

        Skrab për Fytyrën me Myshk te Bardhë...

        Lek 600.00

        Skrab për fytyrën me Vanilje dhe Lajthi...

        Lek 600.00
        Kthehu ne fillim