Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE

ETEREA FLOKET

Shampo për zbokth

Lek 1,500.00

Supreme - Ushqyes, mbrojtës, zbutës për flokët

Lek 3,700.00

Maskë për flokët

Lek 2,000.00

Serum për flokët

Lek 1,500.00

Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

Lek 1,500.00

Shampo për flokë të dëmtuar

Lek 1,500.00

Shampo për flokë të yndyrshëm

Lek 1,500.00

Multi Active Complex - Flokë të butë

Lek 3,800.00

Prodigiuos - Volum për flokët, shkëlqim dhe butësi

Lek 3,100.00
Kthehu ne fillim