Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Supreme Anti Stane - Serum kundër njollave në lëkurë

Supreme Anti Stane - Serum kundër njollave në lëkurë

Lek 4,500.00
  PERSHKRIMI

  Aleat i pazëvendësueshëm!

  • Ideal për të luftuar dhe minimizuar njollat
  • I jep pamje homogjene lëkurës
  • Prodhimi i qelizave të kolagjenit prezente në këtë formulë karakterizohet për fuqinë e lartë lumineshente që i jep indeve të lëkurës
  • Ka veprim intensiv  zbardhues, qetësues dhe balancues

  Përbëhet nga një trajtim specifik ndriçues, ideal për minimizimin e njollave ekzistuese dhe parandalimin e formimit të tyre.Ai jep një pamje më homogjene dhe rrezatuese fytyrës dhe ka një veprim të shkëlqyeshëm depigmentues.

   

  Përdorimi:

  Aplikojeni në mbrëmje në fytyrë, qafë dhe dekolte përpara trajtimeve të përditshme. Për efekt intensiv rekomandojmë të përdoret bashkë me Supreme Gold Face.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim