Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE

BRONZEA

Një gamë e gjerë e produkteve për kujdesin ndaj diellit të konceptuara posaçërisht për ekspozimin ndaj diellit dhe rrezeve UV.

Gama përfshin produktet e diellit të gjeneratës së fundit, të cilat mbrojnë nga efekti i dëmshëm i diellit si dhe sigurojnë nxirje perfekte dhe afatgjatë.

Krem Fytyre SPF 50+,Kundra Njollave Me Acid Hialuronik 

Lek 3,200.00

Krem Dielli Bronzea Spf 50+

Lek 2,700.00

Krem Dielli Bronzea Spf 30+

Lek 2,600.00

Spray Dielli Bronzea Spf 50+

Lek 2,900.00

Spray Dielli Bronzea Spf 30+

Lek 2,700.00

Kremi Bronzea,për përdorim pas ekspozimit në diell

Lek 2,400.00

Nxirës Intensiv Bronzea

Lek 1,900.00

Ujë Solar Bronzea

Lek 2,000.00

Vaj dielli Bronzea

Lek 2,100.00
Kthehu ne fillim