Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE
  • Home
  • Biosnail fytyra

BIOSNAIL FYTYRA

BIOSNAIL Larës Fytyre

Lek 2,400.00 Lek 2,150.00

BIOSNAIL Krem antiage për lëkurë mikse dhe të yndyrshme me 75% sekrecion kërmilli

Lek 4,400.00 Lek 3,950.00

BIOSNAIL Krem për konturet e syve

Lek 2,800.00 Lek 2,500.00

BIOSNAIL Serum Fytyre anti-age 90% sekrecion KĂ«rmilli

Lek 4,700.00 Lek 4,200.00

BIOSNAIL,Krem antiage dhe hidratues për lëkurë të thatë me 66% sekrecion kërmilli

Lek 4,250.00 Lek 3,850.00

BIOSNAIL Serum Fytyre anti-age 85% Sekrecion KĂ«rmilli

Lek 5,950.00 Lek 5,350.00

BIOSNAIL, Krem fytyre anti-age, 70% sekrecion kërmilli.

Lek 5,100.00 Lek 4,600.00

BIOSNAIL- Maskë fytyre me sekrecion kërmilli

Lek 1,250.00 Lek 1,150.00
Kthehu ne fillim