Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
ALL IN ONE GIZZENE-Për sy sensitivë
U SHIT

ALL IN ONE GIZZENE-Për sy sensitivë

  PERSHKRIMI

  Një rimel që zgjat ,volumizon dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

  Posaçërisht për sy sensitivë.

  Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me formë pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacerisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e  shkurtër dhe të drejtë.


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim