Kontakt: +355 67 60 60 891
 • Sete Makeupi ne ULJE
 • Produktet UMF -40% ULJE
Loose Powder -UMF
Loose Powder -UMF
Loose Powder -UMF
Loose Powder -UMF

Loose Powder -UMF

Lek 900.00 Lek 540.00
  PERSHKRIMI

  Kjo pudër pluhur është një formulë e padukshme, e butë, e dizenjuar për të arritur një efekt të përsosur  në lëkurë. Mund të përdoret vetëm ose mbi fondatinë. Kjo pudër pluhur super e butë mund të krijojë efekt drite për të vënë në dukje  linjat e bukura si dhe për të maskuar të metat. Pudra pluhur është e  papërshkueshme  nga uji dhe aplikohet lehtësisht .

  Përdorimi :Aplikojeni me një furçë të përshtatshme për pudër pluhur  në fytyrë.

   


  Produkte te ngjashme

  Kthehu ne fillim