Kontakt: +355 67 60 60 891
  • Sete Makeupi ne ULJE
  • Produktet UMF -40% ULJE

Sponge profesional dhe mbajtëse për sponge

Lek 2,400.00 Lek 999.00

Set Lolita

Lek 4,700.00 Lek 1,740.00

Makeup Set Katja

Lek 1,890.00

Seti kremrave me gjethe floriri

Lek 19,300.00 Lek 17,390.00

Makeup Set Lea

Lek 3,300.00 Lek 1,740.00

Set për fytyra mikse

Lek 10,600.00 Lek 7,950.00

Seti Makeup IDUN

Lek 14,700.00 Lek 13,190.00

Makeup Set Gloria

Lek 3,500.00 Lek 2,100.00

Makeup Set Perla

Lek 3,300.00 Lek 1,990.00

Makeup set "Tre muskëtjerët"

Lek 2,590.00 Lek 1,740.00

Skrab për fytyrën dhe trupin+Gjalp Shea për lëkurën dhe flokët

Lek 6,500.00 Lek 4,875.00
Buzekuqi nuk mund te jete zgjidhja e cdo problemi por eshte nje start i mire!
START

BRANDET TONA

@ FOLLOW MODASTIKA

INSTAGRAM
Kthehu ne fillim